Les gorgues de Canet d’Adri

baner2 gorgues canet

Aventura Girona et proposa una activitat aquàtica per la riera de Canet, anomenada així a causa del seu pas pel poble de Canet d’Adri. Aquesta riera, que neix sota la muntanya de Rocacorba, rep també el nom de Tornavellins.

Una de les característiques és la forma de la seves gorgues, que són alveolars perquè són d’origen volcànic. Es tracta d’un itinerari a peu, tot seguint el curs del riu, envoltats de natura i paisatge bucòlic.

 L’activitat que us proposem és de caràcter lúdic i formatiu, ideal per realitzar amb família, grups d’amics o bé amb companys de feina. 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: fàcil
Destinataris: a partir de 6-7 anys
Descripció: aquesta activitat té com a fil conductor l’excursionisme i gira entorn a el descobriment. Un descens per la riera de Canet per dins del riu, nedant, saltant i caminant. Admirarem les seves gorgues, les formes que ha esculpit a les roques i en coneixerem la vegetació i animals que hi viuen. Un dia banyat d’aigües de color verd maragda.

programa

Punt de trobada: Girona a les 8:30 hores. També hi ha la possibilitat de quedar a Canet d'adri, a les 9:00 hores
Arribada: 9:00 hores
Brifing: 30 minuts
Accés trekking aquàtic:15 minuts
Durada de l’activitat: 2 hores
Retorn: 5 minuts
Refrigeri: 30 minuts
Arribada a Girona: 13:00 hores

Possibilitat de realitzar aquesta activitat a la tarda (consultar horaris)

Media

trekking-2-canet-01
trekking-2-canet-02
trekking-2-canet-03
trekking-2-canet-04
trekking-2-canet-05
trekking-2-canet-06
trekking-2-canet-07
trekking-2-canet-08
trekking-2-canet-09
trekking-2-canet-10
trekking-2-canet-11
trekking-2-canet-12

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de trekking aquàtic tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces, escarpins i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

Grup de 2-3 persones, 60 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 40 euros per persona
Grup superior a 11 persones, 35 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

 

Pròximes activitats

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal