Núria

barranc nuria

Aventura Girona et portarà a fer barranquisme al cor del Pirineu gironès, més concretament a la comarca del Ripollès. Realitzarem el descens de barranc més important de la província de Girona i un dels més interessants del Pirineu, les gorgues de Núria. Un preciós barranc tant pel que fa al seu recorregut com per l’entorn on està ubicat.

 

 

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: alt

Descripció: es tracta d’un barranc tècnic amb un abundant cabal d'aigua i dirigit a experts barranquistes. Barranc d’intens recorregut i de gran magnitud que ens regalarà fortes emocions i ens posarà a prova, un repte per a qualsevol enamorat d’aquesta activitat. Cal una bona tècnica de ràpel i tenir una bona preparació física. Barranc d'aigua molt freda.

Programa

Punt de trobada: Queralbs, a les 8:30 hores, a l'estació del tren cremallera. Veure mapa.
Arribada:a les 8:30 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés al barranc: 1:30 hores.
Durada de l’activitat: entre 4 i 5 hores.
Retorn: 45 minuts.
Pica-pica: 30 minuts.
Finalització actibitat: entre les 16:00 i 17:00 hores

Possibilitat de quedar a Girona (consular disponibilitat)

Media

barrancs-10-nuria-01
barrancs-10-nuria-02
barrancs-10-nuria-03
barrancs-10-nuria-04
barrancs-10-nuria-05
barrancs-10-nuria-06
barrancs-10-nuria-07
barrancs-10-nuria-08
barrancs-10-nuria-09
barrancs-10-nuria-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • DNI o passaport
  • Banyador
  • Sabates d’esport
  • Tovallola
  • Roba i calçat de recanvi
  • Entrepà per dinar

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona inclou a l’activitat de barranquisme tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (neoprè de dos peces i escarpins, cinyell i casc), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona Aventura Girona et convidarà en el transcurs del barranc a una barreta energètica i a una beguda en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 170 euros
Grup de 2-3 persones, 85 euros per persona
Grup de 4-10 persones, 70 euros per persona
Grup de 11-20 persones, 60 euros per persona
Grup superior de 20 persones, 55 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Pròximes activitats

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal