Teresina

via ferrada teresina

La Teresina és la reina de les vies ferrades montserratines. Va ser equipada l’any 1993 per l’escalador Antonio García Picazo, convertint-la en el primer itinerari d’aquestes característiques instal·lat a Espanya. Sens dubte l’entorn és immillorable. L’any 2015 l’han tornat a equipar amb nous elements de seguretat.

Fitxa tècnica

Nivell de dificultat: mitjà/alt
Descripció: clàssica via ferrada que ens permet descobrir les típiques agulles, xemeneies i canals de Montserrat. L'itinerari és de gran qualitat i bellesa. És necessari estar en un bon estat de forma física. La via ferrada de Montserrat és sinònim de dificultat. Es realitza un ràpel de 20 metres. Via ferrada molt freqüentada els caps de setmana i festius.

Programa

Punt de trobada: Girona a les 8:00 hores. També hi ha la possibilitat de quedar a Monistrol de Montserrat, a les 9:30 hores.
Arribada: 10:00 hores.
Brifing: 30 minuts.
Accés a la via: 30 minuts.
Durada de l’activitat: de 4 a 6 hores.
Retorn: 45 minuts.
Refrigeri: 30 minuts.
Arribada a Girona: entre les 18:00 i 19:00 hores

Media

vies-ferrades-5-teresina-01
vies-ferrades-5-teresina-02
vies-ferrades-5-teresina-03
vies-ferrades-5-teresina-04
vies-ferrades-5-teresina-05
vies-ferrades-5-teresina-06
vies-ferrades-5-teresina-07
vies-ferrades-5-teresina-08
vies-ferrades-5-teresina-09
vies-ferrades-5-teresina-10

Mapa del lloc

Què cal portar?

Què porta el participant

  • motxilla
  • aigua (1,5 litres)
  • crema solar
  • roba còmode (d'acord amb l'estació de l'any en que es realitza l'activitat)
  • calçat esportiu
  • guants tipus ciclista (no és necessari però sí aconsellable)

Què porta Aventura Girona

Aventura Girona: Dins del preu s’inclou tot el material homologat per la UIAA i la CEE necessari per a realitzar l’activitat (casc, cinyell i bag d’ancoratge amb disipador), guia titulat, reportatge fotogràfic* i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.
A més a més Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat.
*Aventura Girona no atendrà reclamacions sobre el número i característiques de les fotos realitzades durant les activitats , ni sobre casos de força major on aquestes no es puguin recuperar. Els nostres guies no són fotògrafs professionals, realitzen les instantànies tant bé com saben . El seu objectiu primordial és el guiatge i la seguretat dels participants i no el reportatge fotogràfic de l’activitat, cortesia de l’empresa inclosa en el preu.

Preus

1 persona, 130 euros
Grup de 2 a 3 persones, 65 euros per persona
Grup de 4 a 10 persones, 45 euros per persona
Grup d'11 a 15 persones, 35 euros per persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat.

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona.

Un cop confirmada la disponibilitat per part d'Aventura Girona es realitzarà una paga i senyal en el moment de contractar l’activitat a través de PayPal o número de compte que us facilitarem mitjançant correu electrònic. La resta de l’import s’abonarà el dia de l’activitat.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVA:

La cancel·lació de l'activitat amb menys de 24 hores d'antelació comportarà la pèrdua del 100% de l'import de la paga i senyal.

La decisió de cancel·lar per causes meteorològiques o de força major és responsabilitat exclusiva del proveïdor de l' activitat.

En cas de cancel·lació per qüestions meteorològiques o de força major, es concertarà una nova data, deixant la reserva amb data oberta o es retornarà l'import de la reserva.

L'empresa no es responsabilitza de la pèrdua, dany i robatori/furt dels objectes personals dels clients de manera que no atendrà cap reclamació en aquest sentit.

TERMES I CONDICIONS DE CONTRACTE

Pròximes activitats

 

costa bravanationalrespirtrip Trip Advisor 2016 2017 COE Logos Green bkg translations es ES AR LX trip advisor 2018 okactiu

© Aventura Girona |+34 633 161 679 |Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís legal