Desitges gaudir amb amics, família o empresa d’una activitat A La Carta Circuit Orientacio Girona t’assegurem que ho passaràs super bé a la ubicació que desitgis.

A La Carta Circuit Orientacio Girona

Indiqueu-nos les vostres necessitats i us prepararem un circuit d’orientació on vulgueu, per poder celebrar reunions d’empresa, comiats de solter/a o aniversaris.

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any (exceptuant els mesos d’estiu)

UBICACIÓ

La decideix el client

DIFICULTAT

Inicial

PREU

A partir de 40 euros

REQUISITS

Apte per a totes les edats

DURACIÓ

Mig día


A LA CARTA CIRCUIT ORIENTACIO GIRONA

Aventura Girona et proposa realizar un circuit d’orientació a la localitat que desitgis. Creem els circuits d’orientació en funció de les necessitats dels clients. Ens avalen més de 10 anys d’experiència realizant circuits d’ orientació a la carta per a diversos públics: famílies, amics, empreses.

Amb l’ajuda d’un mapa, realitzarem una activitat lúdica i a la vegada formativa amb la intenció de fomentar la companyonia i el treball en equip d’una manera divertida i entretinguda . Aquesta activitat començarà amb l’explicació de les tècniques d’orientació en el medi natural (sol, cara nort als arbres, etc.) així com llegir o interpretar un mapa gràcies a la llegenda.

També s’ensenyaran les diferents parts d’una brúixola i la seva utilització conjuntament amb el mapa.

Confeccionarem un circuit d’orientació a la ubicació que ens indiqueu. Per la nostra part visitarem prèviament la ubicació per preparar-vos i poder-vos oferir un circuit que respongui a les vostres necessitats. El circuit d’ orientació estarà compost per 10 balises/controls d’obligat pas. En funció del número de participants es podrà ampliar el número de balises. Hi ha la possibilitat de realitzar proves a cada punt de pas.

El grup es dividirà en petits subgrups, creats pels propis participants en funció de les seves preferències, necessitats o inquietuds. Igualment, l’ordre en què es recorren les balises és lliure, de forma que cada subgrup dissenya el seu propi recorregut.

El circuit d’orientació pot tenir un caràcter competitiu, guanyant el grup que realitza correctament tot el circuit amb el menor temps possible, o bé, pot ser purament lúdic, caminant tranquil·lament, descobrint i gaudint de l’entorn per on passa el circuit d’orientació.

Aquest circuït d'orientació és apte per a totes les edats i nivells.

Ideal per a realitzar en grup (comiats de solter/ra o Teambulding) o en família.


Época: Tot l’any (exceptuant es mesos d’estiu perquè fa molta calor).

Nivell de dificultat : Inicial/Baix

Destinataris: Apte per a totes les edats. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Hora de la trobada : 9:30.

Duració de la activitat : 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem (explicació i entrega de material, 30 minuts, activitat 2/3 hores).

Què porta el participant : Roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d'aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.).


A La Carta Circuit Orientacio Girona Preus

Grup de 4 a 10 persones: 60 euros per persona

Grup de 11 a 20 persones: 45 euros per persona

Grup superior a 20 persones: 40 euros per persona

Què inclou el preu: tot el material necessari per realitzar l’activitat, guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents.

A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat.


Todas las multiactividades que ofrece Aventura Girona cuentan con seguro de accidentes, así como de responsabilidad civil, tal y como exige la normativa en vigor que regula las Actividades Físicas Deportivas en el Medio Natural (Decreto 56/2003).
La información completa sobre las coberturas y condiciones del seguro están a disposición de los clientes en nuestras oficinas.
Asimismo, la empresa cuenta con de hojas de reclamación a disposición de los clientes.


× *Aceptas política de contratación!
× *Aceptas condiciones de reportaje fotográfico!
× *Aceptas términos y condiciones del contrato!