Mes de 13 anys col·laborant amb la Universitat avalen la nostra Girona Formacio Catalunya

Girona Formacio Catalunya

Totalment d'acord que cada vegada ens agrada realitzar més activitats de muntanya, perquè ens produeix molts beneficis per a la salut, però és molt important que abans et formis amb professionals titulats. A Aventura Girona, tot els nostres són guies són titulatsGirona Formacio Catalunya

Aventura Girona aposta per la formació per a realitzar activitats amb total seguretat, tan la personal com la col·lectiva del grup. Portem més de 13 anys realitzant formació als nostres clients. Els cursos són pràctics i pensats per iniciar-se en aquest meravellós món de la muntanya amb total autonomia i seguretat. Igualment és útil per aquelles persones que ja coneixen el medi però volen reciclar, refrescar, practicar i interioritzar conceptes bàsics de progressió i seguretat.

pràctics de manera que tots els participants assimilin y practiquin tots els conceptes, aportant confiança y seguretat en tot moment als alumnes.

Els objectius que tenim a Aventura Girona amb la formació són:

  • Ampliar coneixements i habilitats

  • Augmentar la satisfacció, motivació i participació en les activitats de muntanya

  • Potenciar formes més òptimes de treballar i l’ús de diferents mètodes

  • Incrementar la seguretat, tan personal como col·lectiva

  • Potenciar que els participants assumeixin responsabilitats, la presa de decisions eficients i la resolució de problemes

La formació ens aporta coneixements, però també habilitats socials com pro-activitat, empatia, compromís, autocrítica, tolerància…, capacitant-nos per a interactuar amb el nostre entorn amb una actitud més positiva.

Augmentant la nostra satisfacció personal gràcies a la formació, serem capaços d’assolir amb èxit els objectius que ens proposem i d’afrontar els nous reptes, i això tindrà un efecte positiu en la nostra motivació i satisfacció personal així com amb l’autoafirmació.

L’increment dels nostres coneixements ens permetrà afrontar la presa de decisions i la resolució de manera més eficaç.

Des de l’any 2011 col·laborem amb el servei d’esports de la Universitat de Girona, perquè els alumnes que ho desitgin puguin obtenir crèdits de lliure elecció (llicenciatures) o ECTS (estudis de grau).

També realitzem el crèdit d’aigües vives amb l’escola Joviat de Manresa i l’institut Abat Oliva de Ripoll pels futurs guies de descens de barrancs (Tècnics esportius de descens de barrancs T2 ) de la FEDERACIÓ ENTITATS EXCURSIONISTES DE CATALUNYA (FEEC).

Els cursos que realitzem són:

- Curs de material, nusos i ràpel: Necessari per a conèixer el material, nusos de seguretat i saber afrontar amb total seguretat qualsevol activitat de muntanya.

- Vies ferrades: Necessari per a progressar amb total seguretat individual i col·lectiva en les vies ferrades.

- Descens de barrancs: Activitat molt divertida y refrescant. Amb aquest curs coneixeràs, de la mà de professionals, com enfocar la progressió i desenvolupar las tècniques necessàries de seguretat en el descens de barrancs o barranquisme.

- Auto-rescat: Curs enfocat a aquelles persones que ja han realitzat descens de barrancs amb anterioritat i precisen de coneixements per a realitzar maniobres específiques d’auto-rescat

- Orientació: aprenentatge de les eines bàsiques per a orientar-se a la muntanya.

- Aigües vives: Curs específic dins de l’activitat de descens de barrancs o barranquisme que us ensenyarà com llegir el caudal d’un riu i com progressar en situacions específiques que ho requereixin.

- Reciclatges i “posades a punt”: pensat per a totes aquelles persones que vulguin posar-se al dia, tan de material nou com de maniobres especifiques de seguretatº individuals i col·lectives en diferents activitats de muntanya.


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents així com de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decreto 56/2003). La informació completa sobre la cobertura y condicions de l’assegurança està a disposició dels clients a les nostres oficines. Així mateix, l’empresa compta amb la fulla de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.

Altres activitats que us poden agradar:

Activitats Aventura Girona

Barranquisme, Via Ferrades, Entreteniment, Senderisme, Orientació, Formació, Creació d'equips i Escoles ... triïs la teva activitat, ens assegurarem que la gaudiràs!


FORMACIO

FORMACIO