Ens amotllem a Girona Catalunya Empreses per oferir un servei atenent les seves necessitats

Girona Catalunya Empreses

Quina activitat t'agradaria realitzar amb Aventura Girona per a enfortir la companyonia i treball d'equip amb els teus companys de treball? Realitzem activitats a la carta


Girona Catalunya Empreses

A Aventura Girona ens avalen més d’11 anys d’experiència en activitats d’aventura. Apliquem aquesta per a reforçar els llaços entre companys de feina, amb l’objectiu de fomentar la cohesió, l’evasió, la diversió i la sociabilitat en un espai allunyat de l’entorn habitual.

Les activitats de Team Building ens permeten treballar aspectes que ajuden a millorar els resultats en l’entorn laboral així com en la proximitat dels treballadors, cosa que potencia el benestar dels mateixos treballadors i els de l’empresa.

Normalment, les activitats de Team Building estan dissenyades a mida de les necessitats del client (empresa) i en un espai i lloc determinats. Aquests esdeveniments se solen fer ens llocs allunyats de la vida quotidiana, en un entorn diferent que permeti al treballador alliberar-se de tensions i relacionar-se de manera diferent i més amena amb els companys. El Team Building resulta molt útil com a eina de desenvolupament dins d’una organització. Un dels seus objectius és millorar la comunicació dins dels equips i fomentar les habilitats de lideratge i de treball conjunt en la resolució de conflictes.

Alguns dels beneficis que pot aportar la pràctica del Team Building són:

  • Millora la motivació dels treballadors.
  • Reforça la confiança mútua entre els diferents membres de l’equip.
  • Augmenta l’autoconeixement, conèixer les fortaleses i febleses de la pròpia persona.
  • Millora l’ambient de treball i la creativitat dels equips. e
  • Permet fer un anàlisis de les possibles correccions i millores que es poden dur a terme dins de l’organització.
  • Potencia el lideratge i la capacitat de delegar responsabilitats.
  • Augmenta la resistència a l’estrès.
  • Estimula la confiança i potencia l’esperit de treball en equip.
  • Fomenta la comunicació i la integració entre les diverses àrees i membres d’una organització.
  • Millora la reacció d’enginy davant de situacions de pressió, canvi o conflictes que puguin sorgir.

En resum, es tracte d’un instrument aplicable a qualsevol tipus d’empresa que desitgi veure millores en el rendiment i resultats generals de l’organització, una molt bona eina per a potenciar el creixement personal i professional dels treballadors i així per millorar problemes existents, o bé per mantenir o augmentar el nivell de moral de l’equip.

La motivació, l’aplicació pràctica individual i en grup dels coneixements augmenten el rendiment, millora la cohesió i l’organització laboral. Una activitat que marcarà un abans i un després a la vostra empresa.

Entre les activitats que us recomanem, de 3-4 hores de duració i en funció de l’època de l’any, destacaríem:

1-Entre els mesos de juny i setembre, activitats amb aigua com:

Coasteering: Descobrir el significat de la paraula Costa Brava . Equipats amb neoprè i casc realitzarem un recorregut coster, saltant, nadant, descobrint i investigant un entorn espectacular. Aquesta activitat es realitza a la Platja de Sant Pol, terme municipal de Sant Feliu de Guíxols.

Descens de barrancs: Equipats, en aquest cas, amb neoprens de 2 peces de 5 mm, arnès i casc, progressarem rapelant (descens amb cordes), nadant, caminant i qui vulgui saltant (no és obligatori) Una activitat molt senzilla que no requereix estar en forma però que ens permetrà gaudir d’una experiència única. Aquesta activitat es realitza a la localitat d’Osor, a 30 minuts de Girona.

Trekking aquàtic: La diferència respecte als descens de barrancs és que en els trekking aquàtics no existeixen salts d’aigua que requereixin corda per baixar-los. Experiència molt divertida sense cap mena de dificultat. Aquesta activitat la realitzem al riu de la Muga, al terme municipal d’Albanyà, a l’Alta Garrotxa.

2- Durant tot l’any:

Circuits d’orientació amb proves: El circuit constarà de de diferents punts de control, localitzats en un mapa, a on els grups de participants hauran d’arribar. A cada punt de control se’ls requerirà realitzar una activitat/prova i registrar-la amb una foto o vídeo per a la seva posterior valoració. Els participants es dividiran en grups reduïts i escolliran un nom grupal i un representant encarregat de fotografiar/gravar el resultat de cada activitat. Ens desplacem en funció de les necessitats del client.

Vias ferrades: : Són itineraris, tan horitzontals como verticals, equipats amb diferents materials com per exemple passamans, escalons, cadenes i ponts, que permeten arribar de manera segura a zones de difícil accés. Realitzem aquesta activitat al Pirineu i a la Costa Brava.

Senderisme: Canviar l’entorn del dia a dia del treball per paisatges meravellosos, caminar andar entre fauna y natura, canviar el blanc de les parets pels grocs, verds, marrons...senderisme, una activitat idònia per a fer Team Building.

Estem oberts i facilitem els nostres coneixements i material per a realitzar activitats (sense presses i amb moltes fotografies) i sense cap mena de dificultat tècnica de senderisme, en funció de les inquietuds del participant.


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents així com de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decreto 56/2003). La informació completa sobre la cobertura y condicions de l’assegurança està a disposició dels clients a les nostres oficines. Així mateix, l’empresa compta amb la fulla de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.

Altres activitats que us poden agradar:

Activitats Aventura Girona

Barranquisme, Via Ferrades, Entreteniment, Senderisme, Orientació, Formació, Creació d'equips i Escoles ... triïs la teva activitat, ens assegurarem que la gaudiràs!