Com realitzis a Girona Catalunya Senderisme et captivara i et robara el cor

Girona Catalunya Senderisme

Cala S'Alguer, petit paradís de la Costa Brava, a 15 minuts caminant de la Cala Fosca (Palamós). Antic poble de pescadors, declarat per la Generalitat el 1972 com un bé d'interès cultural. Si t'agrada caminar, has d'arribar-t’hi...


RECOMANAT: Hiking Sant Miquel

Nivell 1

Sant Miquel Senderisme Girona Catalunya

Sant Miquel Senderisme Girona CatalunyaGirona Catalunya Senderisme

Aventura Girona busca, a través del senderisme, apropar a les persones al medi natural y el coneixement de la zona a través del patrimoni i els elements etnogràfics y culturals tradicionals. El senderisme constitueix una simbiosis entre esport, cultura y medi ambient.

Les activitats que ofereix Aventura Girona de senderisme s’ajusten a les necessitats dels clients, tan en la longitud, les hores i el desnivell del recorregut. Aquesta activitat ens permetrà descobrir la província de Girona/Catalunya sense presses i al nostre ritme per anar coneixent tot el que aquell indret pot oferir.

Quan caminem estem fomentant el turisme sostenible.

Les activitats que oferim a Aventura Girona tenen les següents característiques:

  • Són aptes per a la gran majoria de la població

  • Són transitables durant tot l’any (exceptuant els mesos de juliol i agost perquè fa massa calor)

  • La utilització i recuperació d’antics camins de comunicació

  • Tenen un interès paisatgístic, històric, etnogràfic o mediambiental

  • Fomenten l’activitat senderista d’una zona

  • No tenen grans desnivells

  • No transiten per trams amb transit o zones que en condiciones normals poden presentar algun risc

  • No precisen per el seu recorregut de coneixements, tècniques o materials especials

Beneficis del senderisme

El simple plaer de passejar i passar un dia a la natura, respirant aire fresc, fent turisme i veient llocs nous és benefici suficient per animar-te a practicar el senderisme, però aquesta activitat té moltes més avantatges per a les persones que la practiquen:

- Millora la seva condició física: caminar és l’activitat física de menys impacte i més benefici pel nostre cos, mitjançant la pràctica freqüent del senderisme millorem la resistència física, tonifiquem músculs i cremem calories i grasses.

- Millora el nostre estat mental: principalment perquè el caminar per la natura ens allibera d’estrès, ens omple d’energia, fomenta la nostra creativitat, combat la depressió i el negativisme.

- Relacions socials: quan fem senderisme en companyia, el fet de caminar i descobrir llocs junts fomenta els llaços afectius i el treball en equip, així que anima’t a portar la teva parella, amics o família per a gaudir-ne tots junts.

Equipament necessari*

Un aspecte molt important és el pes de l’equipament. S’ha d’intentar sempre optimitzar-lo portant el menor pes i volum possible. Però a la vegada sense deixar-nos quelcom que sigui necessari.

Motxilla > Per sobre de tot, la motxilla ha de ser còmoda i d’unes dimensions d’acord a la duració de l’excursió i a l’equip que es portarà. Ideal que tingui ajustament de cintura y de pit perquè s’acomodi perfectament al cos.

Portarem beguda per a hidratar-nos i menjar, com per exemple fruits secs, xocolata, barretes energètiques, fruita o entrepà, ja que proporcionen molta energia ocupant poc espai i pes.

El calçat > ha de ser còmode i resistent, que aguanti el camí i et protegeixi del clima i del terreny. És ideal que sigui lleuger i de canya alta per tal que et protegeixin els turmells.

La roba ha d’anar en concordança al clima i a l’època de l’any en què realitzem l’activitat. Sempre és millor pantalons llargs i peces de màniga llarga per a protegir-nos dels raigs del sol, plantes y picadures lleus. I depenent del lloc, una jaqueta que pari el vent i que sigui impermeable per protegir--nos de les inclemències ocasionals del temps.

Gorra o barret, ulleres i crema solar > per a protegir-nos del sol.


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents així com de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decreto 56/2003). La informació completa sobre la cobertura y condicions de l’assegurança està a disposició dels clients a les nostres oficines. Així mateix, l’empresa compta amb la fulla de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.

Altres activitats que us poden agradar:

Activitats Aventura Girona

Barranquisme, Via Ferrades, Entreteniment, Senderisme, Orientació, Formació, Creació d'equips i Escoles ... triïs la teva activitat, ens assegurarem que la gaudiràs!


SENDERISME

SENDERISME