Si estas a Girona i et ve de gust caminar per la muntanya descobrint unes vistes meravelloses, no et pots perdre la visita a Sant Miquel Senderisme Girona Catalunya

Sant Miquel Senderisme Girona Catalunya

Pujar al Castell de Sant Miquel és típic de Girona, per gaudir d’unes vistes fantàstiques

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any (exceptuant es mesos d’estiu)

UBICACIÓ

5 minuts Girona / 60 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Inicial. Desnivell positiu de 300 metres

PREU

25 euros

REQUISITS

Saber nadar, + 10 anys

DURACIÓ

Mig dia


Sant Miquel Senderisme Girona Catalunya

Aventura Girona et proposa una ruta de senderisme dins la ciutat de Girona, però en el seu entorn natural. Un entorn perfectament harmonitzat amb la ciutat que, una vegada hi ets, et sembla que la civilització ha quedat lluny.

El castell de Sant Miquel és un de molts dels itineraris naturals de la ciutat. Es tracta d’una fortificació just al cim de la muntanya que comparteix juntament amb la localitat de Celrà.

El conjunt arquitectònic o el que queda d’ell, un fossat, una ermita i una part de les parets del Castell, ens ajuda a fer-nos una idea de la importància del Castell en l’edat mitjana, sobretot per la seva extraordinària panoràmica de 360 graus que abasta tota la Costa Brava des de Pals, tot el Pirineu, les Guilleries, el Montseny, la plana del Gironès i les Gavarres NW, amb el seu punt culminant del Puig Alt (Sant Martí Vell, amb el santuari dels Àngels).

La pujada al castell des de la vall de Sant Daniel és molt coneguda i transitada.

Es una ruta que es caracteritza por tenir 550 metres de desnivell, per tant, demana estar acostumats a caminar. Una vegada deixem l’església de Sant Feliu ens endinsem a la vall de Sant Daniel seguint el curs del riu Galligants fins arribar al monestir benedictí de Sant Daniel. Seguidament agafarem el camí de Sant Miquel que ens regalarà un paisatge de boscos, cultius i antigues masies. També passarem per davant de l’escultura anomenada “El llindar d’Europa”.

Sense deixar aquest camí arribarem al cim, on hi trobarem el Castell. Un indret amb unes vistes esplèndides. De tornada, podem passar per la coneguda “Font del ferro” i tastar el seu característic gust a metall.


Època: tot l’any (exceptuant es mesos d’estiu perquè fa molta calor)

Nivell de dificultat: inicial. Desnivell positiu de 300 metres

Destinataris: + 10 anys

Punt de trobada: pàrquing Avinguda de França Girona ciutat - Veure mapa

Hora de la trobada: 9:00h

Pàrquing de l’activitat: 5 minuts del punto de trobada. Els participants seguiran amb el seu cotxe al guia

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem

Què porta el participant: roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d'aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.)


Sant Miquel Senderisme Girona Catalunya Preus

1 persona: 120 euros

Grup de 2-3 persones: 60 euros por persona

Grup de 4-10 persones: 30 euros por persona

Grup superior a 11 persones: 25 euros por persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona per tal que l’activitat surti més econòmica

Què inclou el preu: guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.