Si estas per Olot o rodalies no pots deixar de pujar al Puigsacalm Senderisme Girona Catalunya, es una activitat senzilla, de poca dificultat pero amb unes vistes espectaculars de les muntanyes mes emblematiques de Catalunya, com per exemple el Pedraforca, el Montseny, Montserrat, els Pirineu

Puigsacalm Senderisme Girona Catalunya

Foto realitzada al Puigsacalm, el balcó de la Garrotxa amb unes fantàstiques vistes

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any (exceptuant els mesos d’estiu)

UBICACIÓ

60 minuts Girona / 80 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Inicial/Avançada. Desnivell positiu 480 metres

PREU

A partir de 25 euros

REQUISITS

+ 10 anys

DURACIÓ

Mig dia


Puigsacalm Senderisme Girona Catalunya

El Puigsacalm amb el seus 1.514 metres és un dels pics més alts de la comarca de la Garrotxa i d’Osona, separant ambdues comarques per la plana de Vic i de la Vall d’en Bas.

La seva situació fa que aquest pic tingui unes vistes privilegiades i, en un dia clar, es pugui veure la badia de Roses, el Pedraforca, la Serra del Cadí, el Canigó, el Puigmal, El Montseny i Montserrat i, evidentment, tot el parc natural de la zona volcànica de la Garrotxa, sempre situat als nostres peus.

És per aquest motiu, que el Puigsacalm és anomenat “el balcó de la Garrotxa”.

L’orografia, el sol i el clima proporcionen una vegetació variada i sovint exuberant plena d’alzines, rouredes i faigs d’excepcional valor paisatgístic.

Al Puigsacalm s’hi pot pujar des de diferents llocs com per exemple Sant Privat d'en Bas, Joanetes, però s’ha de fer un fort desnivell de més de 1000 metres. En aquest cas nosaltres pujarem des del Coll de Bracons. Una pujada més suau i amb la meitat de desnivell. Ideal per a tots els públics amb un mínim d’estat físc.

La cova dels Ermitons té una obertura de més de dos metres d'alçada, que està perfectament camuflada per les alzines que l'envolten. La seva ocupació data des del paleolític mitjà i va acollir als últims neandertals, ara fa 34.000 anys. També va ser un cau de l'ós de les cavernes.

Partint del pont de Bracons anirem guanyant alçada, tot descobrint camins estrets però de bon fer. Caminarem entremig de fajos que ens faran gaudir dels seus colors (ideal pujar-hi a la tardor amb la caiguda de la fulla) tot descobrint la flora i la fauna autòctona. Deixant enrere la font de la Tornadissa, de mica en mica, arribarem al cim del Puigsacalm.


Època: tot l’any (exceptuant els mesos d’estiu perquè fa molta calor)

Nivell de dificultat: inicial/avançada. Desnivell positiu 480 metres

Destinataris: + 10 anys

Punt de trobada: Coll de Bracons - Veure mapa

Hora de la trobada: 9:00 hores

Pàrquing de l’activitat: a la mateixa ubicació que el punt de trobada

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem

Què porta el participant: roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d'aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.)


Puigsacalm Senderisme Girona Catalunya Preus

1 persona: 120 euros

Grup de 2-3 persones: 60 euros por persona

Grup de 4-10 persones: 30 euros por persona

Grup superior a 11 persones: 25 euros por persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona per tal que l’activitat surti més econòmica

Què inclou el preu: guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.