Amb la ruta de les coves que et proposem a l Alta Garrotxa et teletransportaras a altres epoques on la Garrotxa era terra de bandolers i maquis. La paraula Garrotxa vol dir terra de mal trepitjar, vine a la Garrotxa Senderisme Girona Catalunya i sabrás el per que del seu significat

Garrotxa Senderisme Girona Catalunya

Foto realitzada a la cova de les monges. Les dimensiones de la cova són espectaculars. Avui en dia s’hi refugien les cabres

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any, exceptuant els mesos d’estiu

UBICACIÓ

45 minuts Girona / 90 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Inicial/avançada. Desnivell positiu de 600 metres

PREU

A partir de 25 euros

REQUISITS

+ 10 anys

DURACIÓ

Mig dia


Garrotxa Senderisme Girona Catalunya

Aventura Girona us convida a fer una ruta de mig dia per l’Alta Garrotxa, aquesta terra feréstega i abrupta que lluny d’aquesta definició és un espai natural d’enorme bellesa i per descobrir.

Un paisatge que anteriorment fou habitat per maquis bandolers i contrabandistes, coves on es refugiaven. Veurem diferents coves de gran bellesa, com al cova del Bisbe que és la més espectacular de l’Alta Garrotxa.

Es tracta d’una ruta circular on podrem veure diferents coves, caminarem sobre roques per un terreny desigual i ens endinsarem en la seva història.

Les coves que visitarem són:

- La cova del Bisbe, és la més espectacular de l'Alta Garrotxa. El seu emplaçament al cingle i les grans dimensions de la seva obertura la fan especialment atractiva. Té seixanta-vuit metres de recorregut. La llegenda hi situa l'estada d'un bisbe fugitiu dels musulmans.

- La cova dels Ermitons té una obertura de més de dos metres d'alçada, que està perfectament camuflada per les alzines que l'envolten. La seva ocupació data des del paleolític mitjà i va acollir als últims neandertals, ara fa 34.000 anys. També va ser un cau de l'ós de les cavernes.

- La cova de les Monges és una monumental cavitat de 27 metres de fons per 10 d'ample i 14 d'alçada màxima. Malgrat les seves espectaculars proporcions està molt ben dissimulada. Aquí es va instal•lar una comunitat neolítica a refugi de l'abric calcari, i es van trobar interessants restes de l'edat de bronze...

- La cova del Coll Roig avui en dia, és un espai totalment habitat per les cabres.


Època: tot l’any, exceptuant els mesos d’estiu perquè fa molta calor

Nivell de dificultat: inicial/avançat. Desnivell positiu de 600 metres

Destinataris: + 10 anys

Punt de trobada: gasolinera desviament Montagut A 26 sortida 75 Veure mapa - Veure mapa

Hora de la trobada: 9:00 hores

Pàrquing de l’activitat: a 15 minuts del punt de trobada. Els participants seguiran amb el seu cotxe al guia

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem fins que ens acomiadem

Què porta el participant: roba adequada per a la muntanya i impermeable (depenent de l'època de l'any), calçat d’esport, motxilla, 1 litre d'aigua i quelcom per menjar i recuperar forces (fruits secs, barretes energètiques, etc.)


Garrotxa Senderisme Girona Catalunya Preus

1 persona: 120 euros

Grup de 2-3 persones: 60 euros por persona

Grup de 4-10 persones: 30 euros por persona

Grup superior a 11 persones: 25 euros por persona

El preu anirà en funció del nombre de persones que finalment realitzin l'activitat. La no realització de l'activitat per part del client al moment del seu inici no li exonera del pagament del seu import total

Podreu afegir-vos a grups ja existents creats per Aventura Girona per tal que l’activitat surti més econòmica

Què inclou el preu: guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.