Descobreix a Girona Costa Brava Coasteering de la ma d Aventura Girona.

Girona Costa Brava Coasteering

A Aventura Girona som els pioners en realitzar l’activitat de coasteering a la Costa Brava des del 2016


Girona Costa Brava Coasteering

L’activitat de coasteering neix cap als anys 80 a Gran Bretanya. Sembla ser que els surfistes de la zona buscaven les millors onades, caminant i pujant per les roques, i d’aquesta manera aconseguien arribar a zones més interessants per fer surf. Com acostuma a passar amb d’altres modalitats esportives, sense saber-ho, estaven donant peu a que naixés una nova experiència denominada Coasteering.

A Catalunya en general i més concretament a Girona, aquesta activitat denominada coasteering també es realitzava molts anys enrere. Totes aquelles persones que han passat la seva infantesa o vacances a la Costa Brava, ja coneixien l’existència de diferents salts al mar i moltes tardes d’estiu se les passaven saltant al mar.

Quan els clients ens pregunten què és el coasteering, a nosaltres ens agrada contestar que és la recerca del significat de la Costa Brava, la costa que ens fa gaudir de cada petit racó, fent que estiguem ben atents per veure quina serà la propera sorpresa que trobarem, i és que els seus salts, les seves històries, les seves cales, la seva fauna i com no, la seva aigua turquesa, transparent, ens invita contínuament a banyar-nos-hi.

El coasteering ofereix una excel·lent oportunitat a aquelles persones que desitgen conèixer en profunditat la Costa Brava d’una manera diferent i respectant el medi ambient. El mar Mediterrani, amb poques onades i una temperatura de l’aigua que oscil·la entre els 17º a l’abril i els 25º a l’agost, ens permet gaudir d’aquesta activitat, que resulta molt refrescant i agraïda durant els mesos d’estiu, quan la temperatura ambient pot rondar els 35-40 graus centígrads

Cada vegada és més habitual trobar persones que no només busquen sol i platja per a les seves vacances, sinó que també volen viure experiències emocionants que els permetin sortir de la seva zona de confort i gaudir de la vida . I sens dubte, busquen compartir aquesta bonica i excitant experiència amb els seus, en família amb els petits o amb els amics.

Un dels aspectes més importants que fa que el coasteering sigui realment interessant és que el poden practicar persones de diverses edats. Aquesta activitat és una de les més versàtils i recomanades ja que ens permet adaptar-la a les necessitats de cada grup, depenent de les edats, l’estat físic i el número de persones que en formen part.

Per a realitzar l’activitat, el client ha de portar banyador i un calçat esportiu tancat.

L’equipament que portarem per a l’activitat de coasteering consta d’un casc i un neoprè de dues peces o shortly, en funció de la temperatura en què es trobi l’aigua.


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents així com de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decreto 56/2003). La informació completa sobre la cobertura y condicions de l’assegurança està a disposició dels clients a les nostres oficines. Així mateix, l’empresa compta amb la fulla de reclamacions a disposició dels clients.


Per cert, tenim una història molt bonica que normalment expliquem durant l’activitat que parla sobre un gran tresor que trobem contínuament al llarg del nostre recorregut. És molt antic, i remunta a temps molt llunyans, totes les cultures de la terra l’han considerat... De què estarem parlant? T’agradaria conèixer la resposta? Anima’t a provar el coasteering amb nosaltres i ho descobriràs.

T’esperem!!!


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.

Altres activitats que us poden agradar:

Activitats Aventura Girona

Barranquisme, Via Ferrades, Entreteniment, Senderisme, Orientació, Formació, Creació d'equips i Escoles ... triïs la teva activitat, ens assegurarem que la gaudiràs!


Coasteering

COASTEERING