Has tastat a Girona Descens Barrancs Barranquisme Cataluña t engrescara la gran varietat que tenim a nomes una hora en cotxe. Realitzem barranquisme a les cares nord i sud del pirineu per assegurar nos de tenir sempre les millors condicions

Girona Descens Barrancs Barranquisme Catalunya

Per poder der el barranc de les Anelles, l'edat mínima és de 10 anys.
El Leo va viure una experiència única amb la seva família. Els petits gaudeixen molt de les activitats d'aigua. Pots imaginar com hagués estat si els nostres pares ens haguessin portat a fer barranquisme dut als 10 anys?

albanya

Albanya (Nivell 0)

Albanya

Girona Descens Barrancs Riera Osor

Riera Osor (Nivell 1)

Riera Osor

baossous

Baoussous (Nivell 2)

Baoussous Ceret Franca

anelles

Anelles (Nivell 2)

Anelles Ceret Franca

aigua calenta

Termal Aigua Calenta (Nivell 2)

Termal Aigua Calenta Franca

mas calsan

Mas Calsan (Nivell 2)

Mas Calsan Franca

torrent gravet

Torrent Gravet (Nivell 2)

Torrent Gravet Rupit

nuria

Nuria Inferior (Nivell 3)

Nuria Inferior

llech

Llech (Nivell 3)

Canigo Franca Llech

torrent corba

Torrent Corba (Nivell 3)

Torrent Corba

nuria

Nuria (Nivell 4)

Nuria Integral

sant anioli

Sant Aniol (Nivell 4)

Sant Aniol


Girona Descens Barrancs Barranquisme Catalunya

Des d’Aventura Girona t’oferim la possibilitat de realitzar diferents nivells de dificultat per tal que puguin gaudir d’aquest esport des dels més petits de la casa fins els més atrevits i aventurers d’un grup d’amics.

Els nivells de barranquismes o descens de barrancs són els següents:

Nivell 0: Trekking aquàtic - Activitat de baixa dificultat per gaudir-ne amb els més petits de la família. La diferència amb el descens de barrancs és principalment que en aquesta activitat no cal la corda per realitzar el descens del riu ni portem arnés, però els més intrèpids sí que hi trobareu salts de diferents alçàries. Edat mínima per a realitzar aquesta activitat: 8 anys. És necessari saber nadar.

Nivell 1: Activitat de baixa dificultat per gaudir-ne amb els més petits de la família. En aquest nivell anem equipats amb arnés. L’alçària dels ràpels (descens amb cordes) és d’entre 4 i 9 metres. Els salts són de 4-5 metres màxim (cap salt és obligatori). Els tobogans horitzontals amb poc desnivell en el cas de la Riera d’Osor. Edat mínima per a realitzar l’activitat: 8 anys. És necessari saber nadar.

Nivell 2: Activitat de baixa-mitjana dificultat, però amb emocions controlades. És ideal realitzar aquest segon nivell després d’haver realitzat el nivell1, tot i que si ets aventurer/a no hi hauria problema realitzar en aquest descens de barrancs com a primer experiència. Els ràpels (descens amb cordes) són com a màxim de 28 metres. L’alçària dels salts és d’entre 3 i 7 metres com a màxim (cap salt és obligatori). Tobogans de 14 metres com a màxim. Edat mínima per a realitzar l’activitat: 10 anys. És necessari saber nadar.

Nivell 3: Activitat de dificultat alta, però amb emocions controlades. És ideal haver realitzat el nivell 2 prèviament, no és recomanable si fos el primer barranc. En aquest nivell no hi ha la possibilitat d’escapament. L’alçària dels ràpels (descens amb cordes) és de màxim 20 metres. Els salts són d’entre 4- i 9 metres (els salts no són obligatoris). Tobogans de màxim 20 metres. Edat mínima per a realitza l’activitat: 12 anys. És necessari saber nadar.

Nivell 4: Activitat d’alta dificultat i necessitat d’un bon estat físic. L’activitat es pot allargar més de 10 hores entre l’accés, el barranc i el retorn. Ideal realitzar aquest nivell després del nivell 2. En aquest nivell no hi ha possibilitat d’escapament. L’alçària dels ràpels (descens amb cordes) és de màxim 30 metres. Els salts són d’entre 4-12 metres (en cap cas són obligatoris). Tobogans de màxim 20 metres. Edat mínima per a realitzar l’activitat: 14 anys. Imprescindible saber nadar.

L’activitat de barranquisme o descens de barrancs amb Aventura Girona es realitza anant equipats amb neoprens d’última generació de dues peces específiques per a descens de barrancs de la marca Seland, robustos i amb teixit Titanium a l’interior per aportar més escalfor i confort. Els neoprens de nens són d’una peça, amb camiseta tèrmica o “neoprè shorty”. D’aquesta manera es garanteix una bona protecció tèrmica i facilitat a l‘hora de posar-se i treure’s el neoprè. Casc y arnés amb davallador i cap de doble ancoratge. Els escarpins (mitjons de neoprè) es proporcionen quan la temperatura de l’aigua és freda .

Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents així com de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decreto 56/2003). La informació completa sobre la cobertura y condicions de l’assegurança està a disposició dels clients a les nostres oficines. Així mateix, l’empresa compta amb la fulla de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.

Altres activitats que us poden agradar:

Activitats Aventura Girona

Barranquisme, Via Ferrades, Entreteniment, Senderisme, Orientació, Formació, Creació d'equips i Escoles ... triïs la teva activitat, ens assegurarem que la gaudiràs!


Barranquisme Girona

BARRANQUISME