Lloguer material via ferrada barranquisme - Aventura Girona

Aventura Girona et facilita el lloguer del material individual necessari perquè puguis realitzar de manera autònoma i amb total seguretat una via ferrada o un descens de barranc.

El preu de lloguer del material via ferrada, 20 euros.

El preu de lloguer del material descens de barrancs, 35 euros.

La persona que lloga el material individual ha de tenir coneixements previs per a utilitzar el material de manera autònoma. No es lloga material a aquelles persones que no tinguin coneixements previs. Aventura Girona entrega el material a Girona ciutat o a l'entrada de la via ferrada o descens del barranc consultant disponibilitat en el moment de la contractació. Aventura Girona no lloga elements de seguretat per separat del material individual necessari per a realitzar l'activitat. No es lloga material col•lectiu, com per exemple cordes. En el moment de la retirada del material s'haurà d'abonar íntegrament l'import del lloguer i facilitar un document d'identitat que es retornarà quan es retorni del material. El cost del lloguer serà per 24 hores des de la recepció del material. Si el material es lliura passades les 24 hores, s'aplicarà l'import d'un segon dia de lloguer. En el preu del lloguer del material individual, no està inclosa l'assegurança d'accidents ni l'assegurança de responsabilitat civil.

Lloguer material via ferrada barranquisme

El material individual necessari per a realitzar una via ferrada, està format per: • Casc: Necessari per protegir el cap en cas de caigudes i pedres. Els fabricants dels cascos que s’entreguen són black diamond o petzl. • Arnés: Els arnesos que proporcionem són fabricats per Beal i cobreixen totes les talles des de la XS a la XL. Amb embuatat a la cintura i “perneres”. Fàcil de posar i treure • Dissipador de caiguda amb 2 mosquetons de seguretat tipus K específics per a via ferrrada. Els fabricants dels dissipadors que utilitzem són climb technology i black diamond • Cap de doble ancoratge fabricador fixe, amb mallot i 2 mosquetons simples. La particularitat d'aquest cap de doble ancoratge o cap de descans és que té 2 mesures independents, ideal per a descansar quan les forces ho requereixin o si hi hagués gent davant nostra i hem d'esperar. També va molt bé per a superar enfonsaments amb total seguretat.

El preu de lloguer del material via ferrada, 20 euros.

El material individual necessari per a realitzar un descens de barrancs, està format per: • Casc: Necessari per protegir el cap en cas de caigudes i pedres. Els fabricants dels cascos que s’entreguen són black diamond o petzl. • Arnés: Los arnesos que proporcionem són fabricats per Seland i cobreixen totes les talles, des de la XS a la XL. Amb culera. Fàcil de posar i treure. • Vestit de neoprè de dues peces per a descens de barrancs de la marca Seland, model Bitet, robust i amb teixit Titanium interior per a aportar major calidesa i confort. Els neoprens de nens són d’una peça, més neoprè shorty, d'aquesta manera es garanteix una bona protecció tèrmica i facilitat en posar-se i retirar-se el neoprè • Cap de doble ancoratge fabricant fixe, amb mallot i 2 mosquetons, 1 de seguretat i un altre simple. • Vuit mosquetons més para rapelar.

*No es facilitin escarpins ni guants de neoprè.

El preu de lloguer del material descens de barrancs, 35 euros.