Fer el pont de 69 metres de longitud de les Baumes Corcades Vies Ferrades Barcelona Centelles, es com si volessis. Si t agraden les vies ferrades, l has de realizar. Amb 3 trams exigents, verticals, flanquejats i desploms, t encantara

Baumes Corcades Vies Ferrades Barcelona Centelles

Ignaci abans del pont nepalí de 69 metres. Tot i que l’hagis realitzat moltes vegades, els primers metres sempre són igual, respiració entretallada i el cor a tope de pulsacions moment en què el cos començar a segregar adrenalina.
Quan arribes al final la satisfacció que sents es tants que no es pot explicar amb paraules. Ho has experimentat tu?

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any

UBICACIÓ

60 minuts Girona / 45 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Mig/alt K3/K4

PREU

A partir de 50 euros

REQUISITS

+ 14 anys

DURACIÓ

Mig dia


Baumes Corcades Vies Ferrades Barcelona Centelles

Les Baumes Corcades és una via ferrada situada a Centelles, localitat barcelonina (a 45 minuts de Barcelona i 1 hora de Girona). Acabarem la via ferrada al cim del Turó de Puigsagordi (972 metres), punt culminant de la muntanya que ofereix unes vistes magnífiques de tota la comarca d'Osona.

La via ferrada té quatre trams ben diferenciats, parts molt verticals i un pont nepalès de 70 metres de longitud.

El primer tram és vertical i ens permet experimentar la verticalitat de la via ferrada. Seguidament, caminem per trobar el segon tram on trobem el pont nepalí de 69 metres de longitud que ens farà posar els 5 sentits alerta. Després, continuem amb el tercer tram, trobem un flanqueig llarg però senzill que no implicarà cap mena de dificultat. Després d’aquest tram hem de caminar per arribar al quart, anomenat popularment “el de la bandera”, perquè existeix una estructura metàl•lica que ens facilita la progressió. Aquest tram té dos enfonsaments no gaire difícils, però al tractar-se de l'últim tram de la via ferrada, si no tenim una bona preparació fisca ens pot costar una mica, però no et preocupis, que estarà el guia per a ajudar-te.

Si alguna persona, desitgés saltar-se o no realitzar algun tram no hi hauria problema, és possible.

En general, la via, deixa un bon regust. Seria ideal haver realitzat prèviament una via ferrada perquè aquesta és molt atlètica. Però si esteu forts i sou atrevits no hi ha cap problema.

Via ferrada molt popular a Catalunya per la qual cosa és molt transitada els caps de setmana i els dies festius.


Època: aquesta activitat es realitza durant tot l’any

Nivell de dificultat: mig/alt. k3/k4 (Utilitzem l’escala Hüsler para definir la dificultat, k1 serà l’acotació més fàcil i k6 la més difícil)

Destinataris: a partir de 14 anys. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult

Grups reduïts: la ràtio serà d’1 guia titulat, 6, màxim 8 clients

Punt de trobada: 9:00 hores Entrada del Camping Puigsgordi - Veure mapa

Pàrquing de l’activitat: a 5 minuts del punt de trobada. Els participants seguiran amb e seu cotxe al guia.

Duració de l’activitat: entre 4-6 hores (en funció de la gent que estigui realitzant la via ferrada) des de que ens trobem fins que ens acomiadem (presentació activitat i entrega material 30 minuts, accés 15 minuts, activitat 2,5- 4,5 hores, retorn 30 minuts

Què porta el participant: motxilla, aigua y alguna cosa de menjar per recuperar forces, tipus barretes energètiques, fruits secs, xocolata, etc. Calçat còmode, resistent amb sola dura, ideal bota de muntanya de canya baixa. Roba còmoda i ajustada a l’època de l’any. Uns guants tipo ciclista (no són necessaris però si aconsellables)


Baumes Corcades Vies Ferrades Barcelona Centelles Preus

Grup de 2-3 persones: 75 euros por persona

Grup superior de 4 persones: 50 euros por persona

Què inclou el preu: tot el material necessari per a realitzar l’activitat (casc, arnés, dissipador d’energia, baga de doble ancoratge ( baga de descans) amb dues mides diferents en funció de les nostres necessitats. Aquesta baga està unida a l’arnès amb un mallot i porta dos mosquetons per a poder-nos ancorar/descansar quan creguem oportú. guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.