A Ribes Freser Vies Ferrades Roca Creu trobem la via ferrada de Roca de la Creu, ideal com a primera presa de conatcte i tambe per descobrir la Vall de Ribes

Ribes Freser Vies Ferrades Roca Creu

Estefania aconsellada per la seva cosina i el seu tiet, va decidir realitzar la seva primera via ferrada, la Roca de la Creu a Ribes de Freser.
No cal dir que s’ho va passar super bé. Va descobrir una activitat que la feia sentir viva, sentint intensament el present.
Quan vam arribar al cotxe, ja vam estar buscant data per fer la via ferrada del següent nivell

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any

UBICACIÓ

1:15 hores Girona / 1:20 hores Barcelona

DIFICULTAT

Inicial K2

PREU

A partir de 50 euros

REQUISITS

+ 12 anys

DURACIÓ

Mig dia


Ribes Freser Vies Ferrades Roca Creu

La via ferrada de la Roca de la Creu se situa a la població de Ribes de Freser, localitat de Girona (a 1:20 hora de Barcelona y 1:15 hora de Girona).

Via ferrada senzilla, molt agraïda, ideal com a primera presa de contacte amb les vies ferrades i amb unes vistes de tota la Vall de Ribes espectaculars. Des de Creu de la Roca de la creu tenim unes vistes del Pirineu gironès i Prepirineu molt boniques.

El recorregut està format per la via ferrada de la Roca de la Creu i el camí equipat del castell de Segura. La dificultat de la via ferrada es troba a la primera part una mica més tècnica i vertical just abans d’arribar a la creu que corona el pic de la mateixa via. A partir d’aquí, la dificultat disminueix però continuarem gaudint del recorregut i les fabuloses vistes.

Via ferrada totalment recomanada per a iniciar-se al món de les vies ferrades.

Realitzem l’activitat en grups reduïts, 1 guia titulat porta 6 clients, màxim 8.

Ideal pera realitzar en família o grups (comiat de solter/a o Team Building).

Activitat idònia per a compaginar-la amb la gastronomia de la zona.


Època: aquesta activitat es realitza durant tot l’any

Nivell de dificultat: Inicial K2 (utilitzem l’escala Hüsler para definir la dificultat, k1 serà l’acotació més fàcil i k6 la més difícil)

Destinataris: a partir de 12 anys, els menors han d’anar acompanyats d’un adult

Grups reduïts: la ràtio serà d’1 guia titulat, 6, màxim 8 clients

Punt de trobada: 9:00 hores a l’Oficina de turisme de Ribes de Freser - Veure mapa

Hora de la trobada: realitzem 3 horaris, 8:00, 12:00 y 16:00

Pàrquing de l’activitat: s’aparcarà el cotxe al punt de trobada de l’activitat

Duració de l’activitat: 4 hores des de que ens trobem i ens acomiadem (Presentació activitat i entrega material 30 minuts, accés 15 minuts, activitat 2 hores, retorn 30 minuts

Què porta el participant: motxilla, aigua y alguna cosa de menjar per recuperar forces, tipus barretes energètiques, fruits secs, xocolata, etc. Calçat còmode, resistent amb sola dura, ideal bota de muntanya de canya baixa. Roba còmoda i ajustada a l’època de l’any. Uns guants tipo ciclista (no són necessaris però si aconsellables)


Ribes Freser Vies Ferrades Roca Creu Preus

Grup de 2-3 persones: 70 euros por persona

Grup superior de 4 persones: 50 euros por persona

Què inclou el preu: tot el material necessari per a realitzar l’activitat (casc, arnés, dissipador d’energia, baga de doble ancoratge ( baga de descans) amb dues mides diferents en funció de les nostres necessitats. Aquesta baga està unida a l’arnès amb un mallot i porta dos mosquetons per a poder-nos ancorar/descansar quan creguem oportú. guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat.


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.