Per descubrir la Costa Brava d una manera diferente i viure una experiencia unica, no dubtis a fer la via ferrada de Cala Moli Vies Ferrades Girona Sant Feliu Guixols una de les millors experiencies que viuras

Cala Moli Vies Ferrades Girona Sant Feliu Guixols

Caminar sobre l’aigua, gaudir d’un paisatge magnífic, sentir les onades, percebre l’olor a sal tot realitzant un recorregut circular a la cala del Molí.
Una experiència única per gaudir de la Costa Brava o de la platja activament. Las experiències es viuen en primera persona. I tu, ja has viscut la teva?

ÈPOCA DE L’ANY

Tot l’any

UBICACIÓ

30 minuts Girona / 60 minuts Barcelona

DIFICULTAT

Inicial/mig K2-K4

PREU

A partir de 35 euros

REQUISITS

Alçada mínima de 1,55 metres

DURACIÓ

Mig dia


Cala Moli Vies Ferrades Girona Sant Feliu Guixols

Aventura Girona et proposa aquesta Via Ferrada per descobrir la Costa Brava de Catalunya. La via ferrada de Cala Molí, se situa a la localitat de Sant Feliu de Guíxols, a la província de Girona (a mitja hora de Girona i a una hora de Barcelona).

És l’única via ferrada d’Europa ubicada tant a prop del mar, amb una longitud de 480 metres. De fet, durant tota l’activitat ens trobem just davant del Mediterrani, així que si estàs per la zona, no pots deixar perdre aquesta experiència única i descobrir la Costa Brava d’una manera activa.

Nivell de dificultat: 1er tram: nivell inicial-avançat / 2n tram: nivell mig.

Aquesta via ferrada requereix un mínim d’estat físic, no és difícil però no és d’iniciació. Té 2 trams. El primer, és una K2 i el segon, una K4 a l’escala de Hüsler.

El primer tram amb un flanqueig i el pas de la prenyada ens farà gaudir sense una dificultat molt elevada. El segon tram és més exigent que l’anterior, més aeri i a on es progressa en alguns trams de fins a 28 metres d’altura i això ens permetrà gaudir d’una experiència única. Sempre, amb total seguretat. Això sí, és necessari no tenir vertigen.

El guia estar en tot moment ajudant i donant el suport necessari per afrontar amb seguretat la progressió a la via de tots els participants.

Si alguna persona en el primer tramo de la via ferrada no desitja continuar existeixen diferents vies d’escapament per abandonar la via ferrada. També es pot abandonar la via abans de començar el tram 2 en cas que una persona no vulgui continuar o sigui el mateix guia que per seguretat li ho aconsella. Una vegada s’inicia el tram 2 no hi ha possibilitat d’escapament i s’ha d’acabar la via ferrada.

Realitzem l’activitat en grups reduïts, 1 guia titulat porta 6 clients, màxim 8.

Aventura Girona aposta per realitzar l’activitat de la via ferrada amb grups reduïts, d’aquesta manera la nostra feina és més fàcil i ens permet que tots els participants en tot moment atesos i assessorats durant tot el recorregut. El guia coneix la via ferrada al detall i sempre s’ubicarà en els punts més complicats de la via, donant el suport necessari i facilitant la progressió dels participants.

És necessari una estatura mínima de 1,55 metres.

Ideal pera realitzar en família o grups (comiat de solter/a o Team Building).


Època: aquesta activitat es realitza durant tot l’any

Nivell de dificultat: 1 tram nivell Inicial-Avançat k2 / 2 tramo nivell mig K4 (Utilitzem l’escala Hüsler para definir la dificultat, k1 serà l’acotació més fàcil i K6 la més difícil)

Destinataris: a partir de 12 anys, estatura mínima de 1,55 metres. Menors acompanyats d’un adult

Grups reduïts: la ràtio serà d’1 guia titulat, 6, màxim 8 clients.

Punt de trobada: Mirador de les Triadores Sant Feliu de Guíxols - Veure mapa

Hora de la trobada: realitzem 2 horaris, 8:00 y 15:00

Pàrquing de l’activitat: Degut a les contínues queixes dels veïns que resideixen al costat de la via ferrada, l’ajuntament ha demanat a les empreses que realitzem aquesta activitat que els clients aparquin al pàrquing públic del port de Sant Feliu, ubicat a https://goo.gl/maps/XxTMXGoPpyBgy1ft6. D’aquest punt al c/Sicília, que és on estarà aparcat el cotxe del guia, són uns 10mints a peu pel camí de ronda (GR-92). El guia us esperarà al costat del Mirador de les Triadores: https://goo.gl/maps/2YzGjYsBEBbHUBzF8. Al pàrquing del mirador, només hi podran aparcar els veïns de la zona i els cotxes de les empreses que realitzem la via ferrada. Qui aparqui sense estar autoritzat allí podrà ser amonestat amb una multa de fins a 300€.

Duració de l’activitat: la duració de l’activitat varia en funció de l’horari que s’esculli: 8:00 duració 2-3 horas,12:00 duració 4 horas,16:00 duració 2-3 hores (Recorregut a l’ombra). Via ferrada molt transitada els caps de setmana. La diferència en les hores de duració es deu a la quantitat de persones que estant realitzant l’activitat

Què porta el participant: motxilla, aigua y alguna cosa de menjar per recuperar forces, tipus barretes energètiques, fruits secs, xocolata, etc. Calçat còmode, resistent amb sola dura, ideal bota de muntanya de canya baixa. Roba còmoda i ajustada a l’època de l’any. Uns guants tipo ciclista (no són necessaris però si aconsellables)


Cala Moli Vies Ferrades Girona Sant Feliu Guixols Preus

35 euros por persona (minim 2 persones)

Què inclou el preu: tot el material necessari per a realitzar l’activitat (casc, arnés, dissipador d’energia, baga de doble ancoratge ( baga de descans) amb dues mides diferents en funció de les nostres necessitats. Aquesta baga està unida a l’arnès amb un mallot i porta dos mosquetons per a poder-nos ancorar/descansar quan creguem oportú. guia titulat, reportatge fotogràfic i assegurança de responsabilitat civil i d’accidents. A més a més, Aventura Girona et convidarà a una beguda, en finalitzar l'activitat mentre fem el feedback sobre l’activitat


Totes les activitats que ofereix Aventura Girona compten amb una assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, tal i com exigeix la normativa en vigor que regula les Activitats Físiques Esportives en el Medi Natural (Decret 56/2003).
Tota la informació referent a la cobertura i a les condicions de l’assegurança es troba a disposició dels clients a les nostres oficines.
Així mateix, l’empresa compta amb un full de reclamacions a disposició dels clients.


× **Vostè està d'acord a la nostra política contractual!
× **Vostè està d'acord al nostre estat de reportatge fotogràfic!
× **Vostè està d'acord als nostres termes dels acords.